Pastilele DORETA, pentru ce sunt bune?

Pastilele Doreta sunt analgezice prescrise pentru tratamentul durerii moderate până la severe. Pastilele Doreta sunt o combinaţia de tramadol şi paracetamol.

prospect doreta
Doreta

Ce sunt pastilele Doreta și pentru ce se utilizează

Pastilele Doreta contin tramadol si paracetamol.

Tramadolul este un opioid iar din aceasta cauza exista multe pericole asociate cu consumul de tramadol. Aici gasiti mai multe informatii despre Tramadol si pericolele asociate cu acesta.

Tramadolul ajută la scăderea percepției durerii, practic inhibă durerea. Dar aceste efecte de ameliorare a durerii vin cu riscuri si efecte adverse. In acest articol puteti vedea efectele adverse ale tramadolului.

Doreta se elibereaza DOAR cu prescriptie medicala.

ATENTIE!

Tramadolul (adica si Doreta) poate provoca dependenta!

Paracetamolul mai este cunoscut și sub denumirea de acetaminofen, este un medicament utilizat frecvent pentru a trata durerea și febra. Este considerat unul dintre cele mai comune analgezice (calmante ale durerii) și antipiretice (reducătoare ale febrei).

In acest studiu, s-a observat ca tratamentul cu tramadol+paracetamol este mai eficace ca tratamentul cu Tramadol singur. Doreta continte atat tramadol cat si paracetamol.


Pastilele Doreta sunt recomandate pentru pentru tratamentul simptomatic al durerii de intensitate moderata pana la severa.

Prospect Doreta

Pentru a citi in detaliu prospectul Doreta, mergeti aici. Atentie insa, deoarece Doreta contine Tramadol, cititi si acest articol. Tramadol, asadar si Doreta, poate provoca dependenta.

Mai multe detalii despre Doreta gasiti aici.